Följ vår Facebooksida
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Halmstad GF
Cheerleading

Att träna i ett tävlingslag

Tävlingslag är avsedd för dig som tidigare har erfarenhet av cheerleading och som vill träna för att tävla. Som aktiv i ett tävlingslag förväntas du delta på alla träningar, vara engagerad i träningen i hallen men också hemma, förutom vid sjukdom. Utöver skills är det viktigt med kämpaglöden, utstrålning och tekniken. 


När vi gör laguppställningen ser vi alltid över varje individs kunskaper och placerar dem där den aktive passar bäst, där de kan utvecklas i sin egen takt.

 

Cheerleading är en sport där tillit och trygghet är våra grundpelare. Vi samverkar således också som ett lag. Alla i gruppen fyller en viktig funktion. Det är viktigt att du som aktiv uppmuntrar dina lagkamrater på ett positivt sätt och därmed bidrar till att bygga en god laganda. 


För att gå i vårt satsande level 1 lag är även rondat och mjukis ett krav.

 

Vi hänvisar semester till skolloven (höst-, jul-, sport- och påsklov). Skol-, konfa eller övriga resor utöver loven måste meddelas så fort det bokas. Sjukdom eller andra akuta förhinder meddelas så fort som möjligt, senast 12:00 under träningsdagen. 

En cheerleading säsong sträcker sig från Augusti-Juni.
 
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Cheerleading i Halmstad GF, 20/01 16:26 
Cheerleading i Halmstad GF, 08/04 12:14 
Nyheter från föreningen
Halmstad GF, 21/05 12:53 
Halmstad GF, 08/05 09:13 
Halmstad GF, 15/04 08:57 
Halmstad GF, 26/03 09:54