Följ vår Facebooksida
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Halmstad GF
Cheerleading

Att träna i ett tävlingsförberedande lag

Laget är avsedd för dig som tidigare har erfarenhet av cheerleading eller gymnastik. Vi tränar för att småningom tävla i framtiden. Vi tränar 1-2 gånger i veckan 

med fokus på cheerleadingens grunder såsom hopp, gymnastik, stunt och dans.

 

När vi gör laguppställningen ser vi alltid över varje individs kunskaper och placerar dem där den aktive passar bäst, där de kan utvecklas i sin egen takt.

 

Våra tävlingsförberedande lag tävlar tigge tävlingar i distriktet och är även med och visar upp på föreningens årliga vår- och julshow.

 

I våra tävlingsförberedande lag förväntas aktiva delta aktivt på alla träningar, förutom vid sjukdom.

Vi hänvisar semester till skolloven (höst-, jul-, sport- och påsklov). Skol-, konfa eller övriga resor utöver loven måste meddelas så fort det bokas. Sjukdom eller andra akuta förhinder meddelas så fort som möjligt, senast 12:00 under träningsdagen. 

 

Vi på Halmstad Gymnastikförening rekommenderar alla som vill satsa lite mer och har klarat grundmomenten inom cheerleading att börja i ett tävlingsförberedande lag. För att gå i ett tävlingsförberedande lag är hjulning och brygga ett krav.

 Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Cheerleading i Halmstad GF, 20/01 16:26 
Cheerleading i Halmstad GF, 08/04 12:14 
Nyheter från föreningen
Halmstad GF, 28/11 10:48 
Halmstad GF, 24/11 15:01 
Halmstad GF, 21/11 08:52 
Halmstad GF, 06/11 08:30 
Halmstad GF, 24/10 10:16