Följ vår Facebooksida
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Halmstad GF

Seniorgymnastik öppen nivå

Gymnastik är allsidig, rolig, utvecklande träning för alla med den egna kroppens rörelser i centrum och är därför också grunden i all idrott. Oavsett ålder är alla välkomna och det spelar ingen roll vilken nivå man befinner sig på. Kanske har ni tränat gymnastik tidigare, eller kanske varit föräldern som varit bänkad under barnens träning och känt "det där ser riktigt roligt ut".

Nu har ni möjlighet att damma av dräkten där hemma eller er största chans att lära er allt det ni tyckte såg så roligt ut när barnen eller kompisarna tränade och tävlade.

Sysslar ni kanske med någon annan sport, ja då kan gymnastiken vara det yttersta komplementet för att utvecklas i er andra sporter. Att åla och krypa, gå, rulla, stödja, kasta och fånga, hoppa, balansera, springa, hänga och klättra är alla viktiga delar för att träna motoriken och det görs inom gymnastiken.

 

Inga förkunskaper krävs, huvudsaken är att man har en vilja att lära sig.

Åldersgräns är 16 år och uppåt.  

 

Låter detta som en träningsform som passar dig är du välkommen att anmäla dig HÄR.
 
För kontakt och mer information om seniorgruppen är ni välkomna att maila
Ny termin nya möjligheter
2017-01-04 15:10
I mitten av januari drar vi åter igång vår seniortrupp, roligt tycker vi!
Just nu har vi stopp på intag men man kan såklart anmäla sig så hör vi av oss när det blir en plats ledig. Är du nyfiken på vad vi gör innan du skickar iväg anmälan är du såklart välkommen att titta på!

Är det kanske så att du sysslat med gymnastik tidigare och känner att du skulle vilja bli en del av vårt ledar-team så är du varmt välkommen! Anmäl ditt intresse via hemsidan så hör vi av oss :)
VT -16 är igång!
2016-02-03 13:10
Vårterminen har kommit igång med buller och brak i seniortruppen, kul tycker vi!
Intresset för seniortruppen är otroligt stort och har ökat i antal för varje termin vi kört och är i dagsläget rekordstor - ca 50 st unika gymnaster har vi. Detta har också medfört att vi nu sätter stopp för nya intag. Vill man träna med oss är man välkommen att anmäla sig och bli placerad i kö. Så återkommer vi när det finns plats.

Skulle du kunna tänka dig att hjälpa till eller starta upp en till seniortrupp i vår föreningen är du varmt välkommen att göra det också :)

Nyfken på vad vi gör?
2015-10-22 12:05
Är du nyfiken på vad vi gör därute i Gymnastikens hus om kvällarna?
Besök gärna oss på sociala medier som Instagram, där heter gruppen: hgf_seniortrupp.
Eller på youtube: HGF Halmstad

Sen finns det också ett axplock med bilder under"Bildgalleri" där ni också kan se vad vi hittar på för skoj :)

Ha de gött!
Nya föreningströjor
2015-10-20 14:52
Förra veckan kom våra nya föreningströjor! Woohoo :D
Med inspiration av rymden längs sidorna, ärmar och luva. Namnprint på bröst och Halmstad GF stort på ryggen så blev vi fantasikt nöjda!

Tranan Cup
2015-10-14 16:45
Hej!

Den 7 november åker delar av truppen och tävlar i Tranemo på Tranan cup.
Vi ledare tycker att det är fantastiskt kul att såpass många i truppen vill vara med och tävla. Detta har också bidragit till att vi utökat våra träningstillfällen, så nu tränar vi även söndagar ute i Gymnastikens Hus. Just nu har vi fullt upp med att göra gymnasterna tävlingsklara. De har också efterfrågat ett genrep, så håll ögonen öppna, ni är hjärtligt välkomna att titta! Mer info om detta kommer.

De som inte vill med och tävla fortsätter sin träning som vanligt och det är jättekul att se gymnasternas utveckling. Den som säger att det inte går att lära en gammal hund att sitta har helt fel :) Våra gymnasters progression är spikrak uppåt!

Har ni inte besökt vår instagram innan är det hög tid att göra det nu :)
hgf_seniortrupp, Välkomna!
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Halmstad GF, 03/06 13:58 
Halmstad GF, 21/05 12:53 
Halmstad GF, 08/05 09:13