Vill du bli ledare :)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Halmstad GF
Basgymnastik

Basgymnastik- Lärande gymnastik/ träna på att träna

Basgymnastik – Lärande gymnastik/träna på att träna

7 år

Basgymnastik vänder sig till de som tidigare tränat barngymnastik men också till de som aldrig tränat gymnastik tidigare. Här tränar gymnasten för att träna. Här tränar barnen tillsammans i en grupp med flera ledare. Här sker en tydlig inriktning av gymnastikspecifika färdigheter såsom: handstående, hjulning och när barnen är redo ökar svårighetsgraden med rondat, handvolt och flickis. Trampetten är en stor del av träningarna med fokus på ljushopp, kryss och kullerbytta och när barnet är redo ökar svårighetsgraden till frivolt osv.

Inför höstterminen får barnet välja om det vill gå vidare till Trupp träning eller Trupp tävling. Vid 8 års ålder finns även möjlighet att välja Cheerleading.


Gå in under anmälan så ser ni vilka grupper det finns. Där fyller ni även i formuläret om ni är intresserade av att börja.


Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Halmstad GF, 21/07 13:28 
Halmstad GF, 13/06 14:57 
Halmstad GF, 10/06 10:27 
Halmstad GF, 16/05 12:08 
Halmstad GF, 13/05 17:53