Följ vår Facebooksida
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Halmstad GF
Familjegymnastik

Aktiv start

Familjegymnastik vänder sig till de allra minsta, 1-3 år.

I familjegymnastiken är mamma eller pappa med och gympar tillsammans med sitt barn. Allt görs tillsammans och det är därför viktigt att både barn och vuxna är träningsklädda. Barn och vuxna vägleds genom passet av en ansvarig ledare. Ledaren ser barnens olika behov och uppmuntrar till utveckling. Deltagarna får utvecklas i sin egen takt, aktiviteterna är enkla och barnanpassade där samverkan mellan barnen uppmuntras. Ledarens förklaringar hålls på en tydlig och enkel nivå.

 

Här tränas gymnastikens grundformer: krypa, gå, klättra, rulla, balansera, hoppa, springa, stödja, kasta, fånga, åla och hänga.

 

Vi finns på följande skolor:

Fyllingeskolan

Sofiebergsskolan

Brunnsåkerskolan

 

Känner ni någon som vill börja och inte går i föreningen sedan tidigare, vänligen anmäl er HÄR.
För kontakt och mer information om familjegymnastiken är ni välkomna att maila
Gymnastik
2016-09-15 08:59
På onsdagen va vi och hälsade på i gymnastiken för barn födda 2011-2013 på Sofiebergsskolan. Det va full fart med duktiga gymnaster och ledare. Barnen hade jätteroligt och va ordentligt svettiga efter dagens gympa, så det passade perfekt med en avslappning i slutet.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Halmstad GF, 29/09 10:33 
Halmstad GF, 28/09 13:15 
Halmstad GF, 01/09 14:54 
Halmstad GF, 16/08 11:58