Vill du bli ledare :)
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Halmstad GF

Halmstad GF
Vår förening ger ca 800 st barn, ungdomar och vuxna möjlighet till kvalitativ träning i gymnastik, parkour, vattengymnastik, cheerleading, alla kan gympa  &  HGF Studs.
Vi strävar efter att uppnå trivsel i vår verksamhet med gemenskap och glädje på träning och tävling, för barngrupper liksom för elitgrupper och vuxengrupper. Vi finns i Halmstad med omnejd.


Du hittar mer information om de olika grupperna under flikarna i den översta menyraden. För att anmäla dig/ditt barn, vänligen klicka på Anmälan och fyll i formuläret, där se ni även alla våra grupper och tider.

Är du vår nästa ledare? Just nu söker vi fler ledare! Gå in under Bli ledare och fyll i formuläret för att göra en intresseanmälan.

Vid frågor och funderingar kontakta kansliet: halmstadgf@hotmail.com 

BLACK FRIDAY = shoppa billigt och stöd samtidigt Halmstad Gymnastikförening
2020-11-27 08:01

Hej!

Idag startar årets största shoppingdag - BLACK FRIDAY! Alla dina nätköp kan ge pengar tillbaka via Sponsorhuset! 


Under rådande omständigheter kommer många av oss att handla våra julklappar online. Det positiva är att både du själv och Halmstad Gymnastikförening kommer få pengar tillbaka på alla dina köp. 


Allt som behövs är att du klickar dig vidare till butiken via Sponsorhuset, som nu också har höjt ersättningen på mängder av anslutna butiker.


Se alla grymma kampanjer under BLACK FRIDAY här: https://www.sponsorhuset.se/halmstadgymnastikforening/rea-kampanjer


Har du inget konto på Sponsorhuset? Lär dig hur enkelt deras koncept fungerar via Sponsorhusets Bonusstege. När du är klar med dom fem stegen blir du belönad med en Trisslott och du stödjer samtidigt Halmstad Gymnastikförening med 50 kr. Kom igång här:
https://www.sponsorhuset.se/halmstadgymnastikforening/intro


Mvh Halmstad GF

Uppdatering Corona
2020-11-20 10:02
Vi fortsätter träna och avvaktar vad regeringen och Svenska gymnastikförbundet säger. Riksidrottsförbundet har gett ett remissvar till regeringen där de starkt rekommenderar att barn och ungdomar födda -05 och yngre ska få fortsätta träna.

Nästa vecka är vår sista träningsvecka för denna terminen för våra barn och träningsgrupper. Vi återkommer med mer info om det skulle bli några ändringar inför nästa vecka.

Mvh Halmstad GF
Handduk i julklapp ?
2020-11-18 11:42
Handduk i julklapp ?
Halmstad GF handduk 80*160 cm 199 kr (ord pris 299 kr)
Vi har 27 st handdukar kvar. Mejla halmstadgf@hotmail.com om ni vill köpa !
Skärpta råd för att minska smittspridningen
2020-11-04 08:18

Skärpta råd för att minska smittspridningen i Halland 2020-11-03


Igår beslutades det för skärpta råd för dig som bor i eller besöker Halland. Råden gäller fram till den 24 november, men kan förlängas.


Vi kommer att fortsätta våra träningar för barn & ungdomar födda 2005 och senare (15 år och yngre).


De födda 2004 och tidigare får tyvärr inte träna. Det innefattar Seniorgruppen, Alla Kan Gympa, Studspassen, Familjegymnastiken (där förälder är med på träning). De barn & ungdomar i våra träningsgrupper/parkourgrupper som är 16 år och äldre.


Vårt förhållningssätt i rådande läge är att anpassa vår verksamhet och vidta de åtgärder som situation kräver. De beslut vi tar baserar vi den information som finns tillgänglig via SvGF och på regeringens och ansvariga myndigheters direktiv. Samtidigt är vi medvetna om att situationen förändras hela tiden och att vi kan behöva ompröva ställningstaganden men kort varsel.

 

Föreningen uppmanar till att fortsätta bedriva verksamheten, däremot är det upp till varje ledarteam att ta beslut kring om man vill och känner sig bekväm i att fortsätta bedriva träningar.

 

  • Alla som tränar ska tvättar händerna innan de går in i hallen. På träningen i samlingen      kommer ledarna att ha hansprit att dela ut innan träningen.
  • Komma ombytta till träningen, ha med egen vattenflaska.
  • Inga föräldrar inne i salen.

 

Inför er nästa träning kommer ni att få information om hur ni går till väga vid hämtning och lämning för att minska trängsel.

 

Stanna hemma om du är sjuk. Känner du dig sjuk med förkylningssymtom som snuva, hosta eller feber ska du stanna hemma. Stanna hemma så länge du känner dig sjuk. Vänta minst två dygn efter att du blivit frisk innan du kommer till träningen. Vi hoppas att alla ska förstå och respektera de restriktioner vi har för vår verksamhet så att vi kan bidra till att minimera smittspridning.

 

Håll i! Håll ut!

 

Mvh Styrelsen Halmstad GF

Höstlov vecka 44
2020-10-23 22:18
Under vecka 44 har vi höstlov från gymnastik, parkour & Cheerleading ( tävlingsgrupperna får info från respektive ledare).

Ha ett härligt lov 😃

Mvh Halmstad GF
Nyheter från våra grupper
Cheerleading, 08/04 12:14 
Trupp Grön födda 2005-2006 Mixtrupp, 14/05 12:32 
Trupp Grön födda 2005-2006 Mixtrupp, 15/01 10:40 
Trupp Grön födda 2005-2006 Mixtrupp, 10/01 16:02