Följ vår Facebooksida
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Halmstad GF

Överskådligt schema
Här ska nu alla lätt kunna navigera sig till den grupp man tror passar sig själv eller sitt barn bäst. Följ stegen nedan för att hitta rätt grupp:

1. Klicka på den här länken --> http://sportadmin.se/pop/schema.asp?ID=870772908

2. När du har kommit in på den länkande sidan så väljer du under "Grupptyp" vilken typ av grupp som du vill se ett schema över. Man kan även söka schema för vilken lokal grupperna håller till i under "Plats" eller på en specifik grupp under "Grupp".

3. Om du exempelvis har valt Barngymnastik under "Grupptyp" så visas nu ett schema för alla våra barngrupper som är igång under veckan. Tryck på de färgade rutorna för att se vad det är för grupp och var den håller till. 

4. När du har hittat en grupp som passar er både tids- och åldersmässigt så kan ni gå in på respektive grupps sida här på hemsidan om ni vill veta mer om gruppen. Varje grupp ska se till att sin sida är uppdaterad så att man lätt ska kunna se vad de gör på träningarna etc. Alla gruppsidor hittar ni högst upp på hemsidan under flikarna "Barn/ungdomsgrupper", "Tävlingsgrupper". "Parkour/freerunning", "Familjegympa" och "Seniorgrupp".

                                                                                                  5. Sista steget är att anmäla sig och det gör ni här --> Bli Medlem 
 
FÖLJ VÅRA INSTAGRAMKONTON