Vill du bli ledare :)
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Halmstad GF
Trupp Grön

Välkomna till Trupp Grön
Truppen är föreningens enda Mixtrupp och är idag i åldrarna 13-15 (05-06). 

Truppen slogs ihop med tidigare gymnaster från Trupp Svart tillsammans med gamla Trupp Grön och bildade ett Mixlag. Idag är vi 11 gymnaster där vissa tränat i flera år, medan några började förra terminen. Vi tränar två gånger i veckan, två redskapsträningar. Fokus just nu ligger på flickisar-salto och dubbelvolter/skruvar samt att få en starkare gemenskap i gruppen. 

Vi söker hela tiden efter fler gymnaster, så hör gärna av er om din son/dotter är sugen på att provträna i gruppen! Vi är jätteglada att få in nybörjare som erfarna gymnaster. Vi kan ta in gymnaster mellan åldrarna 04-07. 

Följ oss på Instagram! halmstadgf.truppgron 

Träningsdagar:
Onsdagar 19.30 - 21.00 Gymnastikens hus
Söndagar 12.00-14.00 Gymnastikens hus

Truppens ledare heter Louise & Truls 
Ni hittar kontaktuppgifter under fliken Kontakt. 

Tävling Varbergsklassen
2019-05-14 12:32
I helgen tävlade vi i Varbergsklassen. Det gick superbra med många fina och nya varv. Vi är väldigt nöjda med våra utförande-poäng och peppar till nästa tävling!
Sammanfattning föräldramöte
2019-01-15 10:40
Tack för att så många var med igår. Efter önskemål kommer här en sammanfattning på det vi pratade om igår.

Datum för terminen:

3 feb: Samträning med ABGS i GBG, Lindåshallen. Det är en pojktrupp som är i killarnas ålder och på samma nivå. Vi åker från Halmstad ca 12.00 och tränar mellan 14-16.30. Vi behöver 3 bilar som kan köra dit och hem. Kallelse kommer. 

16-17 feb. Läger i Lingvallen, vi är nu 7 st som anmält sig och vi kommer alltså att åka. Tider blir ca 9 på lördagen till ungefär 12-13 på söndagen :) kostar ca 1200kr. Mer info kommer kring betalning osv. 

24-25 mars Tävling i GBG, eventuellt att vi ställer upp med enbart fristående. Kommer endast vara en av dagarna.

11-12 maj/24-25 maj. Vi vill denna termin tävla i rixssexan för killar. Detta för att få ett jämnare motstånd när vi bara kör mot killar i vår kunskapsnivå. Vi ville ha era kommentarer på detta då tävlingen är 11-12 maj i STHLM och det kommer kosta ca 2500 kr beroende lite på hur vi tar oss upp. Vi bad er att fundera hemma och återkomma kring ifall det är för dyrt eller att dem är för små. Vi skulle då, om vi åker behöva ca 3 föräldrar som följer med. 

Alternativt tävlar vi i Gbg istället 24-25 maj men denna tävling är då öppen klass där vi kör mot både killar och tjejer, i varierande kunskapsnivå. Detta blir billigare och bara över en dag. 

Det kommer även att vara en våruppvisning i början på maj. Mer info kommer när vi fått det från kansliet. 

ÖVRIGT:
* Viktigt att man kommer på friståendeträningen. Det är lika viktigt som de andra träningarna och är i många fall avgörande kring placering osv. Man kommer långt på ett bra och säkert fristående. 
* Viktigt att man säger till om man inte ska komma på träningen. Vi har fått killarnas telefonnummer och eventuell mejladress som vi kommer lägga till i vårt mejlsystem så att dem också kan få info. Vi kommer även att skapa en SMS grupp med killarnas telefonummer så att dem och vi enkelt kan nå varandra. 
*Vi pratade även lite om framtiden för killarna. Louise kommer vara kvar VT 19 och sedan flytta tillbaka till Sthlm då hon är klar med studierna. Evelina och Truls kommer vara kvar i minst ett år till. Alltså fram till slutet på VT 20. Vi har även pratat med frigymnasterna att i framtiden slå ihop/samarbeta där då dem inte heller är så många. Föreningen är väldigt mån om att det ska finnas en killgrupp så den kommer definitivt inte att läggas ner. 
* Nu när killarna börjar blir äldre och vi tränar så pass mycket som vi gör är det viktigt att vi vet om de kör några andra sporter och hur ofta. Detta för att veta hur hård belastning det har totalt och att man då i vissa fall får anpassa sig till detta. Vi har även som regel att man INTE kör två träningar i rad. Har man en träning innan gymnastiken så väljer man en av träningarna. Detta gäller även matcher. 
* Vi tog upp frågan kring vilken kanal ni vill att vi ska ge informationen i. Mejl var bra och vi kommer alltså fortsätta med detta. Hemsidan ska även från och med nu vara uppdaterad ifall man vill titta där istället. 

Vi vill att ni återkommer kring ifall vi ska satsa på tävling i Sthlm eller vänta en termin. 

För er som inte har våra telefonnummer:

Louise Edwall 0707261098

Evelina Sunesson 0702284358

Ha det fint så ses vi på onsdag.
Ny Termin!
2019-01-10 16:02
Äntligen startar gymnastiken igång igen! 14 jan är vår första träning och vi är väldigt peppade kring vad denna termin har att erbjuda. För denna termin är både läger och tävling inplanerat vilket är väldigt härligt att se fram emot.

Ses på måndag då vi även har möte samtidigt!

Ledare Trupp Grön 
Lite bilder från vår träning med överslag & styrka.
2016-10-13 12:48
 
Terminstart!
2016-01-14 23:17
Igår började träningen för alla härliga killar. Nytt för terminen är att vi tränar i gymnastikens hus båda dagarna vilket var mycket uppskattat av killarna. Vi ser fram emot en rolig termin med massa utveckling för alla grabbarna :)
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Halmstad GF, 12/01 10:15 
Halmstad GF, 11/01 09:01 
Halmstad GF, 23/12 19:08 
Halmstad GF, 29/11 10:25